Mitt rum

i all röra har jag fått upp ett få antal tavlor/bilder på väggarna. här är min favis 

Mitt rum har varit sp otroligt stökigt.  Inte så konstigt när man tänker efter eftersom att jag har haft två rum i ett. men nu börjar det likna något!!
Köpte ett par skor och en ny nesecsär igår!! så nöjd. bättre bild på den fina nesecären kommer strax och skorna skulle komma inom en vecka. LÄNGTAR!

EBBA | | Kommentera

Fy vad jag saknar att slänga kläderna på halmöblen och ropa att jag är hemma, höra dig stå i köket där du lagar min favoritmat. krama dig och berätta om hur min dag har varit. Vända mig om och gå in på mitt rum för att låsas städa lite medan maten blir färdig. Skutta ut igen och ta första talriken jag hittar medan du snällt står vid sidan om och väntar på att jag ska bli färdig. Höra dig diska för tionde gången den här dagen och senare på kvällen smyga ut till soffan för att lägga mig skavfötters med dig och höra introt till " Law and order SVU" medan jag försöker sno lite utav ditt täcke.
Saknar att somna där, i soffan till din favorit serie, under största delen utav ditt täcke medan du klappar mig på foten. 
Fy vad jag saknar en vanlig dag med dig.

EBBA | | Kommentera

Nobel

Träffat lite kompisar och ätit väldigt mycket onyttigt det senaste så igår blev det myskväll med morötter och dipp, LITE nyttigare men man kan ju inte kasta in handduken för onyttigheter på en dag... lixom ... idag har jag varit i skolan och "råkade" försova mig till min fösta lektion men sedan flöt dagen på. snart ska jag träna med en kompis igen, kramis 
EBBA | | Kommentera
Upp